“GMO-kat injektálunk a kisgyermekekbe”

https://www.phytomint.hu/tudasfa/bill-gates-betiltotta-a-videot-gmo-kat-injektalunk-a-kisgyermekekbe.html?fbclid=IwAR0_Asg9S1BVfZoaKN6kaclIotrHzraB4MaitN9Q3cupYAmdwgpEGXyy36M#.YAMGZKHImCY.facebook

“Bill Gates betiltotta a videót: „GMO-kat injektálunk a kisgyermekekbe””

“Az alább linkelt videó elején Bill Gates elmondja nekünk, hogyan tervezik génmódosított organizmusokat beadni gyermekeinknek. A videóban 14: 07-kor úgy tűnik, Bill és Melinda Gates vidáman képzeli el a következőt, halálosabb járvány, és annak hatása az emberek hozzáállására a megoldásaikhoz. Miért tiltották le ezt a videót a YouTube-ról?

A COVID-19 tavalyi megjelenése óta őrületesen rohanunk oltóanyag kifejlesztésre (elhagyva a tipikus biztonsági vizsgálatokat) egy olyan vírus ellen, amelyről kiderül, hogy 99,7% -os a gyógyulási aránya. Miért? Az Egészségügyi Világszervezet arra figyelmeztet, hogy oltás után is maszkot kell viselnünk. Egyébként pedig az oltás nem akadályozhatja meg a vírus további terjedését. Mit?? Nem ez az oltás lényege?

Miért van tehát olyan erőteljes mozgalom, hogy a világot olyan kísérleti oltással oltsák be, amely talán nem is állítja le ennek a vírusnak a terjedését? Olyan oltóanyag, amely eddig a szezonális influenza elleni vakcina mellékhatásainak 50-szeresét mutatta. Úgy tűnik, hogy egy vírus már kétszer mutált. Ennek semmi értelme! Az előzetes nemkívánatos események bejelentésével a vakcina veszélyesebbnek bizonyulhat, mint maga a vírus.

Bill Gates

Ki áll ennek az erőteljesen népszerűsített kampánynak a világ egész lakosságának beoltása mögött? Az egyik leglátványosabb híve Bill Gates.

Eltekintve attól, hogy jelentős összegeket fektetnek be az oltóanyagiparba és az Egészségügyi Világszervezetbe (és számos más, az oltásokat népszerűsítő globális kezdeményezésbe), pontosan hogyan képes Bill Gates befolyásolni a közegészségügyi politikát? Ő nem immunológus vagy akár megválasztott tisztviselő, mégis valamilyen oknál fogva őt nézzük a közegészségügyi politikák meghatározása során. Bill Gates más országokban folytatott tömeges oltási kampányokkal kapcsolatos hosszú tapasztalatai katasztrofálisak voltak, ennek ellenére továbbra is megfogadjuk a tanácsát. Miért!?

Tudta, hogy vannak olyan törvényhozók az olasz kormányban, akik úgy vélik, hogy Gates-et emberiség elleni bűncselekmények miatt kell kivizsgálni, és úgy gondolja, hogy oltási kampányát népességelszámolási programként használják? Úgy tűnik, hogy Gates megszállottja a globális népességszintnek, és egy jól ismert Ted Talk-ban még kijelentette, hogy oltóanyagokat lehet használni a népesség csökkentésére. Igazán? A kifogás, amelyet Gates adott egy ilyen megjegyzéshez, az, hogy oltással több gyermek fog élni, így a szülőknek nem lesz szükségük annyi gyermekre, hogy vigyázzanak rájuk idősebb korukban. Van értelme ennek a válasznak?

Sokan úgy gondolják, hogy a Gates valójában egy eugenikai mozgalom része, amelyet az elmaradott országok egészségügyi ellátásának álcáznak. Nem titok, hogy családjának kapcsolatai vannak a 20. század eugenikai mozgalmával. Apja valójában a Planned Parenthood fedélzetén ült, amely szervezet sokak szerint nem más, mint egy eugenikai program. A Planned Parenthood alapítója, Margeret Sanger ismert rasszista volt, akit áthatott az eugenika. Talán ezért az összes tervezett szülői létesítmény csaknem 80% -a pár lépésre található a fekete és a latin közösségektől. Ha egy kis kutatást folytat Margeret Sangerről és Bill Gates Seniorról (ne használja a Google-t, használja Ecosia-t), akkor sokkal többet talál erről a témáról.

Kapcsolódó – Az Oxford-AstraZeneca oltóanyag fejlesztői az Egyesült Királyság Eugenics mozgalmához kötődnek

Tudta, hogy a Kenyai Katolikus Orvosok Szövetsége termékenységellenes szereket talált a WHO Afrikában beadott vakcináiban? Mintákat vettek az ország egész területéről, és függetlenül tesztelték őket. Mindegyik minta pozitív volt az anti-termékenység szempontjából. Ez hihetetlennek tűnhet, de nem mintha a múltban nem használtunk volna sterilizálást. Gates és globalista menetrendje a világ számos más részén sem túl népszerű. Robert Kennedy Jr cikket írt, részletesen bemutatva mindazokat a károkat, amelyeket Bill Gates és az általa erősen támogatott szervezetek a világ fejlődő országaiban okoztak.

Kapcsolódó – Robert Kennedy bemutatja Bill Gates-t és globális oltási menetrendjét

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy ki is valójában Bill Gates, James Corbett a The Corbett Report-ból most kiadott egy terjedelmes, négy részből álló sorozatot, amely alaposan szemügyre veszi Bill Gates-et. Corey Lynn, a Coreys Digs munkatársa kiterjedt jelentést készített a H.R.6666 névjegyzékből.

Kapcsolódó – Kötelező oltások 99% -os helyreállítási arányú vírus esetén? MIÉRT?

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close