“Oltva, vagy nem oltva: hátborzongató statisztika bizonyítja feketén fehéren, kik a betegebbek!”

Ha csak a fele igaz a cikknek, akkor is nagy a baj! Valóban, a gyermek generáció óriási tömege allergiával küzd, és a fiatalság jó része is.

Illetve egyre több gyermek kap autista diagnózist!

Talán ez a cikk rávilágíthat, miért is?

http://avilagtitkai.com/articles/view/oltva-vagy-nem-oltva-hatborzongato-statisztika-bizonyitja-feketen-feheren-kik-a-betegebbek

“Oltva, vagy nem oltva: hátborzongató statisztika bizonyítja feketén fehéren, kik a betegebbek!

Egy tudományos adatokon alapuló statisztika alaposan felkavarta az oltások körüli állóvizet.

Nagyon sokan gondolják úgy, hogy a kormányok többsége azért hozta létre annak idején a különféle orvosi kamarákat, és a teljes egészségügyi rendszert, hogy az embereket megvédje a betegségektől, járványoktól, és egészségesen tartsa a lakosságot.

Azonban az utóbbi években egyre több információ szivárgott ki, melyek nem csak hogy árnyalták ezt a képet, de nagymértékben cáfolják is.

Egyesek szerint az egész oltóanyag ipar is nem mással függ össze, mint az egészségügy mérhetetlen profit termelő gépezetével.

Ha van oltóanyag, vannak betegségek is, és fordítva.

Oltani, vagy nem oltani? – gyakran hangzik el ma is a kérdés. Sokan nem szívesen oltatják be a gyermeküket, mert félnek a különféle mellékhatásoktól.

Hangsúlyozzuk, hogy nekünk nem tisztünk megmondani, vagy állást foglalni abban, hogy az ember éljen-e az oltások adta lehetőségekkel. Mi csupán információt közlünk, mindenkinek saját dolga eldönteni, melyik “oldalra” áll

Nemrégiben egy olyan felmérést végezetk, ami egyszer és mindenkorra kiverte a biztosítékot az oltásellenesek és az oltáspártiak között.

Az eredmények ugyanis feketén-fehéren megmutatták, vajon melyik tábor gyermekei a betegebbek. Mit gondolsz, milyen végeredmény jött ki?

A statisztika alaposan felkavarta az állóvizet

Április 27-én a Journal of Translational Sciencees című tudományos folyóirat is leközölte a sokkoló információkat., amiben 666 iskolás korú gyermek életét és egészségét követték nyomon hatéves koruktól kezdve, amikor megkapták az első oltásaikat.

Az eredmények valósággal felháborítottak egyeseket, és figyelmeztetünk: alapjaiban rengethetik meg a hitedet az egészségügyben, vagy legalábbis az oltásokban!

Egy hátborzongató ábra is mellékelve van ehhez az egész felméréshez. Beszéljenek a számok. Annyit a jelmagyarázathoz, hogy a baloldali fehér alak az oltást nem kapott gyermekek.

Az oltást kapott gyerekeknél a vizsgálat ideje alatt

  • -2,4-szer nagyobb valószínűséggel alakult ki valamilyen krónikus betegség
  • -2,9-szer nagyobb volt az ekcéma előfordulása
  • -3,7-szer nagyobb az idegrendszeri visszamaradottság, vagy rendellenesség
  • -4,3-szer nagyobb az autizmus előfordulása
  • -4,2-szer nagyobb a figyelemzavaros hiperaktivitás előfordulása
  • -5,2-szer nagyobb a tanulási zavarok előfordulása

A legmegdöbbentőbb mégis a legutolsó adat:

  • -30,1-szer nagyobb az allergiás megbetegedések, allergiák kialakulása

Ez utóbbi azt jelenti, hogy a gyermekünknek 30-szor nagyobb az esélye, hogy allergiája alakuljon ki, mint egy oltatlan gyermeknek.

Ez azért lehet, mert olyan rejtett mellékhatásaik lehetnek az oltásoknak, melyek a generációs fejlődés közben ütköznek ki, így nem volt idejük és lehetőségük sem az oltóanyag gyáraknak ezt vizsgálni, mielőtt engedélyt kaptak ezek az oltások.

Ráadásul az oltás sok esetben arról szól, hogy egy gyengített vírust, kórokozót kapunk a szervezetünkbe, és ellenanyagot is egyben, típustól függően.

Így a szervezetünknek esélye sincs magától, természetes módon megtanulni legyőzni ezeket a kórokozókat, és végső soron sokkal sérülékenyebbek leszünk, egyes betegségek, és allergia is könnyebben kialakul.

Ez hihetetlenül vészjósló. Már eleve az autizmus négyszeres lehetősége is sokkoló. Ez annyit tesz, hogyha valakinek csak 10% az esélye, hogy autista legyen, akkor az oltások hatására ez 40% lesz. Vagyis majdnem fele-fele eséllyel indul neki egy autizmussal sújtott életnek a gyermek.

Nagy kérdés, hogy erről mit, és mennyit tudnak a különféle gyógyszer és oltóanyag gyárak.

A legvalószínűbb, hogy kezdetben ők maguk em voltak ezekkel a kockázatokkal tisztában, abban viszont már óriási felelősségük van, hogy az elmúlt évtizedekben sem változtattak ezen, és ugyanolyan veszélyesek lehetnek az oltások, mint korábban.”

Magán véleményem: Szomorú az egész világ. Minden ami benne történik. Az ember kiirtja önmagát.

Civilizáció? Nem erről kellene hogy szóljon!

Békét, jólétet, jó egészséget kellene feltételezzen a mai kor embere számára!

Van: Rettegés, háborúk,menekült válság, betegségek özöne, amit sok esetben a “csodás civilizáció” teremt meg önmaga pusztítására!

Valami nagy baj van az egész világgal!

Félelmetes. Mi lesz gyermekeinkkel, unokáinkkal, a most növekvő nemzedékkel?

Mi lesz az emberiséggel?

Köszönöm a figyelmet.

Hozzászólás

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close