“Koronavírus nem létezik – “A Corona teszt a betegség, nem a vírus.””

https://www.phytomint.hu/tudasfa/koronavirus-nem-letezik-a-corona-teszt-a-betegseg-nem-a-virus.html?fbclid=IwAR1pvqr4aQ2ZTrvnYwz9B_ISjE7UlnUWjIUAIqrkgIn7qEsLCmG37QLaK7o#.YA08SSNxd8w.faceboo

“Koronavírus nem létezik – “A Corona-teszt a betegség, nem a vírus.””

Koronavírus nem létezik - "A Corona-teszt a betegség, nem a vírus."

A GENOCÍDIUM (Népirtás; elnyomó propagandával ellenségnek kikiáltott emberek tömeges meggyilkolása.) BIZONYÍTÉK: Coronavirus PCR teszt. NINCS IZOLÁLVA A VÍRUS

Koronavírus nem létezik. Soha nem izoláltak „vírust”, és nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a „Coronavirus” nevű „vírus” okozza a Covid-19-et. Most vizsgáljuk meg a bizonyítékokat.

Az FOI (információszabadság) megkeresése révén Gemma O’Doherty, írországi nyomozó újságíró novemberben dokumentált bizonyítékot kapott az Egészségügyi Minisztériumtól, kijelentve, hogy az Egyesült Királyság kormányának semmilyen bizonyítéka nincs arra, hogy a „Coronavirus” nevű „vírus” létezik. Az eredeti Youtube-videót zsarnokul cenzúrázták, de feltöltöttem egy példányt a Bitchute-ba.

O’Doherty szerint ez az „emberiség ellen elkövetett legnagyobb csalás”.

GEMMA O’DOHERTY – NEM LÉTEZIK, ??? ????? ???? ??? ????? (meg kell nézni / meg kell osztani)

2020. július 13-án az Egyesült Államokban a Betegségellenőrzési Központ (CDC) jelentésük 39. oldalán elemzési teljesítmény címmel közölte:

„Jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok a 2019-nCoV-ről” ( frissítve: 2020. december 1.).

Itt található a CDC 2019. évi újszerű koronavírus (2019-nCoV) valós idejű RT-PCR diagnosztikai panelje, 2020. július 13-án. Az fda.gov webhelyről 39. oldalon ez áll:

“Mivel a 2019-nCoV minősített vírusizolátuma jelenleg nem áll rendelkezésre…”.

Vagyis „vírus” nem létezik. Annak megállapítása érdekében, hogy a vírus létezik, csalárd módon visszaéltek a PCR-vizsgálattal.

Tehát az Egészségügyi Világszervezet (WHO) „koronavírus-járványt” hirdetett meg 2020. március 11 – én, anélkül, hogy bizonyíték lenne a „vírus” izolátumra? Hát nem CSALÁS?

PCR-teszt CSALÁS

A PCR tesztet a biokémikus és a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis találta ki. Soha nem tervezték a betegségek vagy vírusok diagnosztikai eszközévé. Valójában a PCR-teszt nem képes izolálni egy vírusfertőzést vagy egy élő vírust. A teszt nem tesz különbséget élő és elhalt vírusok között.

Mivel egy vírusminta olyan kicsi, az RNS-minta mikroszkópon keresztüli megtekintéséhez ciklusokon keresztül kell futtatni. A tesztnek legfeljebb 30-35 cikluson kell futnia. Minden, ami meghaladja a 35 ciklust, hamis pozitív eredményt fog kiváltani. Ennek tudatában az amerikai laboratóriumok 37-40, az Egyesült Királyság kormánya pedig 45 ciklust használ.

Sajnos Dr. Mullis két hónappal azelőtt halt meg, hogy Bill Gates és elit eugenikusai a kormányban és a világ vezető egészségügyi szervezeteiben elindították a Event 201-es eseményt „Koronavírus-járványra való felkészültségi edzését”, amelynek jelenleg mindenképpen áldozatai vagyunk.

Ha Dr. Mullis ma élne, szétzúzná találmányának ezt a csalárd felhasználását, mint azt a múltban is tette (videó). Dr. Mullis nyíltan figyelmeztetett arra, hogy miként lehet visszaélni a PCR-tesztjével.

Spiro Skouras október 3-i adásában elmagyarázta, hogy verik át a világot, és kiemeli Dr. Mullis saját szavait, amelyek a PCR-tesztek hatalmas korlátjait tárgyalják a diagnózis szempontjából.

A kormányok így ellenőrzik a Covid-19 esetszámokat. Kedvük szerint növelhetik vagy csökkenthetik őket. A mainstream média félelmet generál, és az emberek futnak tesztelésre, majd felerősítik a ciklusokat, amikor fel kell emelniük a számokat.

Nincs tünetmentes hordozó, CSAK hamis pozitív.

A CSALÁS FORRÁSA

A kutató és blogger, Francis Leader, kiváló munkát végzett a blogban a tudomány manipulációjának és a Corona „vírus” izolátum bizonyítékainak hiányában: senki nem bizonyította, hogy COVID-19 LÉTEZIK – A gyűjtemény a bizonyíték, ahol bizonyítja ezt a nyomvonalat megtévesztés és áltudomány. Leader asszony Twitter-fiókját karácsonykor felfüggesztették a kulcsfontosságú bizonyítékok új, mindent elárasztó, zsarnoki tisztításában, amelyet szakértők folytattak a világméretű járvány-átverésről és a számlák felfüggesztéséről, például Dr. Zelenkóról.

Leader asszony rámutat, hogy a tudományos laboratóriumok az RT-PCR tesztet alkalmazták beteg emberek RNS-mintáinak amplifikálására. Összehasonlították az eredményeket a genomszekvenciával, amelyet először a Wuhan-tanulmány szolgáltatott 2020 februárjában. Ez a vizsgálat azonban nem használt tiszta tenyészetet vagy izolátumot. Oxford „megerősítette” a SARS-CoV-2 szekvencia egyezést, azonban Koch Postulate-okat sehol egyetlen laboratórium sem teljesítette. Ugyanez volt Ausztráliában. A Doherty Intézet állítólag izolálta a vírust, de amikor megbízást kaptak a kínai tesztek validálására, szimulációt alkalmaztak, mert nem találtak elegendő betegmintát a vírusról!

Oxford ingatag alapokon nyugodott, amikor úgy döntöttek, hogy megbíznak az ebben a cikkben idézett kínai tanulmányban – mutat rá Leader asszony. Valaki közülük valóban átolvasta, hogy megtudja, hogyan szekvenálják a genomot? Valaki megtette és jól eltemették, de ott van, egy nem izolált DNS-fragmens RT-PCR-jéből ! Megdöbbentő azoknak a tanulmányoknak a listája, amelyek összehasonlításra kerülnek a hibás kínai genomi szekvenálási vizsgálattal – folytatja Leader asszony. Miért nem keresték a tudósok a vírus forrását ?

Itt óvatosak, de az Amerikai Mikrobiológiai Társaság beszél a PCR-vizsgálatok hamis pozitív eredményeiről. Lásd a linket itt.

Novemberben a The Highwire arról számolt be, hogy az Egyesült Királyság és az ausztrál kormány az influenza okozta haláleseteket a Covid-19-re cserélte, hogy növelje a számokat.

Paul Weston arra is felhívta a figyelmet, hogy Liverpoolban oldalsó áramlást vagy gyorsteszteket használtak, és 96 000 tesztet végzett, és 842 pozitív eredményt talált, ami 0,8%. 55 000 embert teszteltek ugyanazon a területen a PCR-teszt segítségével, és 1700 pozitív eredményt találtak, ami 3%. A média elhallgatott erről a nagy eltérésről a pontosság tesztelésében, és a brit hadsereget szüleik beleegyezése nélkül beküldték tesztelni a gyerekeket (PCR) a liverpooli iskolákba.

NEMZETKÖZI ELLENÁLLÁS

Júniusban megalapították a Tilbrook jogi kihívását a „Covid-Science számára”, hogy megkérdőjelezze a hamis tudományt és szembeszálljon az Egyesült Királyság kormányának drákói politikájával. Novemberben bejelentették, hogy a Coronavirus Act 2020 semmis. Ennek számos oka van, amelyek közül a legfontosabb az, hogy a törvény S1 (1) bekezdése a „koronavírust” „covid-19” néven vagy más neve „SARS Cov-2 ”ként határozza meg. Azonban azon tény miatt, hogy jogilag, orvosilag vagy tudományosan nem ismerik el betegségnek vagy vírusnak, nem lehet ellene törvényt hozni, és ez az egész törvényt semmissé teszi. Ezenkívül a világ minden kormányának minden olyan jogszabálya, amely egy nem létező vírus áltudományára épül, semmis. Az emberek nem kötelesek betartani olyan drákói parancsokat, amelyek megsértik alapvető emberi jogaikat, például maszkok viselése, zárolás, kötelező orvosi injekciók vagy utazási korlátozások.

A jogi csoport elmagyarázza, hogy a „covid-19” -et nem vetették alá a 130 éve kialakított jogi, orvosi és tudományos eljárásnak, amely felismeri, hogy valójában betegség vagy vírus-e, és amely Koch Postulátusok néven ismert. Ez magában foglalja a „betegség” vagy „vírus” tisztítását és izolálását, valamint annak bizonyítását, hogy valóban okozza azt a betegséget, amelyet állítólag igen.

1.) Nincs tisztítva a vírus

2.) Nincs Koch posztulátuma. Corona „vírus” nem létezik.

Ha többet szeretne megtudni a Koch-posztulátumokról, olvassa el Dr. Andy Kaufman részletes magyarázatát arról, hogy miért tévesztik össze az exoszómákat Covid-19 vírussal.

Itt van egy, a PMC februári beszámolója, amely megerősíti ugyanezt:

“A 2019-nCoV és a betegség közötti összefüggést állatkísérletek nem igazolták, hogy teljesítsék Koch azon állításait, amelyek ok-okozati összefüggést állapítanak meg egy mikroorganizmus és egy betegség között.”

A Corona vezető kutatói július 3-án beismerték, hogy ebben a bizonyítékgyűjteményben „nincs tudományos bizonyítékuk a vírus létezésére”.

A World Orvosok Szövetsége július 10-én kijelentette, hogy a PCR-teszt 89-94% -ban hamis pozitív eredményt produkál, és ezt „ Emberiség elleni bűncselekményeknek ” nevezte.

Az információszabadságról szóló törvény (FOIA) több globális egészségügyi hatóság által júniusban közzétett kérésére adott hivatalos válaszgyűjtemény további dokumentált bizonyítékokat szolgáltat arra vonatkozóan, hogy a SARSCoV2 minták izolálása és tisztítása soha nem történt meg.

Július 1-jén a Bolgár Pathology Association (BGA) felismerte, hogy a COVID19 PCR-vizsgálatok tudományos szempontból értelmetlenek:

“Bár az egész világ az RT-PCR-re támaszkodik a Sars-Cov-2 fertőzés” diagnosztizálásában “, a tudomány egyértelmű: nem alkalmasak a célra.”

Még a hazaáruló Anthony Fauci, a szakértők „szeretett” szakértője is adta nekünk a füstölgő fegyvert július 16-án, kijelentve, hogy a „Covid-teszteknek végzetes hibája van”. Itt tekintheti meg Jon Rappoport blogját.

A 21st Century WIRE‘s tudósítása augusztus 21. megmutatta, hogyan tévesztik meg az embereket, amikor azt hiszik, hogy vírusos járvány van, amikor ebben a cikkben nincs: „REVEALED: UK Officials Inflated COVID Hospital Numbers at Height of‘ Pandemic ””.

Az amerikai CDC augusztus 31-én jelentést tett közzé, amelyben elismerte, hogy a PCR-vizsgálatok 94% -ban hamis pozitív eredményt hoznak.

Szeptember 21-én a CDC visszalépett és elismerte, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a Covid-19 légúti vírus. Lényegében végig megtévesztették a nyilvánosságot :

” Ez ügynökségünk hibája volt, és elnézést kérek a CDC nevében” – mondta John Brooks, a CDC Covid-19 sürgősségi elhárításának főorvosa. ”

Szeptember 24-én a belga egészségügyi szakértők hivatalos vizsgálatot kértek a WHO-tól „koronavírus-járvány hamisítása” miatt.

Szeptember 24-én bombát bocsátottak ki, amely feltárta, hogy „a WHO koronavírus PCR teszt-alapozó szekvenciája megtalálható az összes emberi DNS-ben”. Lényegében bárki tesztelheti pozitívan a „koronavírust” anélkül, hogy beteg lenne.

Ez egy kiváló Twitter szál 2020 szeptemberétől, a média általános jelentéseivel és bizonyítékokkal, amelyek azt igazolják, hogy a kórházak más halálokokat „koronavírusként” tartottak nyilván.

Dr. Mike Yeadon, a Pfizer vakcina (covid) gyártójának korábbi alelnöke és tudományos igazgatója október 2-án megfújta a sípot, és a Technocracy News-nak jelentette, hogy a „második hullám” hamis:

“Nincs tudomány, amely azt sugallná, hogy egy második hullámnak történnie kellene.” A „Big Pharma” bennfentes azt állítja, hogy az eredendően megbízhatatlan COVID tesztek hamis pozitív eredményeit használják fel az „új esetek” alapjául „második hullám” előállítására.

Október 27-én Bobby Rajesh Malhotra boncolgatja a Drosten Paper / Eurosurveillance-Upload programot, amely a végső kezdeményező volt, és aki a jelenlegi domináns RT-qPCR-test-vallás dogmatikai képlete és elsődleges munkalova volt. A Twitter szálat itt tekintheti meg.

A VILÁGKORMÁNYZATOK GENOCÍDIUMRA ÉRDEKELTEK (Genocídium = Népirtás; elnyomó propagandával ellenségnek kikiáltott emberek tömeges meggyilkolása.)

Reiner Füellmich német / amerikai ügyvéd októberben pert indított a német kormány ellen. Szakértői csapata több mint 45 országban további pereket készít a világ kormánya ellen az emberiség elleni bűncselekmények tömeges elkövetése miatt, és egy népirtási program végrehajtása érdekében ezzel a hihetetlen kamuval, amely már több ezer életbe és megélhetésbe került. Füellmich csapata emellett pert indít a Google és a Youtube ellen e hamisítás bűnrészessége és cenzúrája miatt.

Ebben a kritikus interjúban Fuellmich azt tárja fel, hogy az elit eugenikusok és a világ kormányai alattomos módon manipulálták-e a tudományt annak érdekében, hogy megállapítsák a PCR-teszt csalárd felhasználását, mint „aranystandardot” a Covid-19 tesztelésénél ennek a népirtási programnak.

Októberben a CDC beismerte, hogy nincs „arany standard” Covid-19 vírus izolátum.

Kérjük, hallgassa meg Dr. Yeadon november 2-án közzétett rövid videóját, amely elmagyarázza, hogyan élnek vissza a PCR-vizsgálattal az emberek téves diagnosztizálása érdekében.

Ugyancsak november 2-án az Új-Dél-Wales-i (NSW) rendőrség a Corona „vírus” megtévesztését a Cairns News erőteljesen írt nyílt levelében fújta le, ahol kijelentették:

„Az NSW-ben működő Coffs / Clarence autópálya járőrének egy magas rangú konszernje írta és kollégái írták alá. A nyílt levelet Michael Fuller NSW rendőrbiztoshoz címezték, és ez a COVID félelem és ellenőrzés bárhol megírt narratívájának egyik legjobb cáfolata, megjegyezve annak súlyosságára vonatkozó hamis előrejelzéseket, hamis és félrevezető statisztikákat, tesztelési hibákat és a vírus körüli súlyos kérdéseket. “

November 4-én a CDC frissítette legújabb Corona-jelentését, amely a fő hírekben szerepelt, végül beismerte, hogy “A Covid-19 ritkán a tényleges halál oka a koronavírusos betegek körében”. A CDC jelentése azt is feltárta, hogy a Covid-19 haláleseteként feljegyzett halálozásoknak csak a 6% -a származott a Covid-19-ből. A koronavírusnak tulajdonított 220 000 haláleset közül csak 13 200 volt Covid-19 haláleset. 88 208 tüdőgyulladásban és influenzával összefüggő halálozásban, 17 799 krónikus légzőszervi megbetegedésben, 26 365 felnőtt légzési distressz szindrómában, 44 000 beteg magas vérnyomásos betegségben, 23 000 szívbetegségben, a másik 28 000 szívmegállás és szívelégtelenségben halt meg. Igaz, hogy ezeket a halálokat a vállalati média okozta, szó szerint, halálra rémítve az embereket.

November 5-én az Egyesült Királyságban a Big Pharma Whistleblower előterjesztette dokumentumait, amelyek Mark Devlin show-járól hirdették :

A. Nincs vírus, és nincs bizonyítottan vírus.

B. A vírus oka nem létezik.

C. A gyógyszeres vakcinák biztonságosságának igazolására soha nem végeztek egyetlen egészségügyi biztonsági ellenőrzést.

November 6-án az Aggódó Ügyvédek Hálózata nyílt levelet írt Scott Morison miniszterelnökhöz, hogy kérje a viktoriánus és az ausztrál kormány által hozott intézkedések felülvizsgálatát és visszavonását, amelyek a Covid-19 járvány létfeltételén alapulnak és / vagy tartanak, kihirdetett szükségállapotokhoz vezetett, és kijelentette, hogy „a koronavírus egy újabb megfázásos influenza” és „nincs járvány”.

November 18-án egy portugál bíróság úgy ítélte meg, hogy a PCR-teszt megbízhatatlan és jogellenes bárkit is karanténba helyezni e teszt alapján. A bíróság kijelentette, hogy a teszt megbízhatósága az alkalmazott ciklusok számától és a jelenlévő vírusterheléstől függ:

„Ha valakit PCR-teszttel pozitívnak tesztelnek, ha 35 ciklus vagy annál magasabb küszöbértéket alkalmaznak (ahogy ez a legtöbb laboratóriumban Európában és az Egyesült Államokban érvényes), akkor annak valószínűsége, hogy az illető fertőzött, kevesebb, mint 3%, és annak valószínűsége hogy az említett eredmény hamis pozitív, 97%. “

November 25-én az Olasz Egészségügyi Szolgálat megerősítette, hogy a PCR-tesztnek diagnosztikai vizsgálatnak tulajdonított hamis pozitív eredmények 95%. Jogi perek kezdődtek Olaszországban:

„A Covid19 tesztdiagnosztika hamis pozitív eredménye 95%. Jogi eljárásokat indítottak a PCR-tesztelés ellen, csalás vádjával, közpénzek beszerzése, téves riasztás, ideológiai hamisítás és emberölés miatt. “

Májustól kezdve a tanzániai elnök, John Magufuli feljelentette a Covid PCR-teszteket, miután leleplezte a csalárd visszaéléseket, amikor bebizonyította, hogy egy kecske és gyümölcs koronavírus szempontjából pozitív. Az angol felirattal ellátott sajtóközleményét itt tekintheti meg.

Az almalé, a coca cola és a kivi szintén pozitívnak bizonyult a „Covid-19” szempontjából. Lásd a videót itt.

November 4-én Dr. Binder megmutatta, hogyan tartóztatta le a svájci kormány, mert igazat mondott a hatástalan PCR-vizsgálatokról. Az interjút itt tekintheti meg. Elmondja továbbá részletesen a PCR vizsgálat átverés, ebben Twitter szálban itt.

Peter Hitchens egy november 15-i interjúban kifejti, hogy “minél több teszted van, annál több pozitívumot kapsz.” Lásd a linket itt.

Technikai jellegű áttekintés céljából ezt a Twitter-szálat Dr. Michael Yeadon ajánlotta november 22-én a PCR tömegvizsgálati botrány kapcsán.

November végén megjelent a Highwire átfogó médiajelentése  PCR tesztelés átverés – 2. hullám hisztéria megszakítva!” címmel. hangsúlyozta, hogy a Lockdown az, ami embereket megöli.

November 27-én Dr. Yeadon vezette az Élettudományi Tudósok Nemzetközi Konzorciumának (ICSLS) által összeállított Corman-Drosten felülvizsgálati jelentést, amelynek címe: „A SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló RT-PCR teszt külső szakértői értékelése 10 fő tudományos kutatást tár fel molekuláris és módszertani hibák: következmények a hamis pozitív eredményekhez ”, ahol részletesen ismertetik és körvonalazzák a Covan-19 diagnózis standard modelljeként használt Corman-Drosten papír 10 halálos problémáját és az ebből következő lezárásokat, világszerte.

Az Egyesült Királyság ONS-től kapott újabb információszabadság iránti kérelem (FOIA), amely 2020. november 28-án érkezett az Egyesült Királyságban és Walesben bekövetkezett halálozások kapcsán, megerősítette, hogy nincs túlzott halálozás a „koronavírus” miatt.

A december 1-jei empirikus adatokból kiderül, hogy az Egyesült Királyságban a minden okból fakadó halálozás május 29. óta nem haladta meg a felső határt. A „COVID” halálozások szeptember 4. óta bekövetkezett növekedését szinte teljes egészében ellensúlyozza az egyéb okokból bekövetkező halálozások csökkenése.

December 2-án Dr. Yeadon felfedte a Covid-19 nagy átverését a Green Med Info-ban:

„A PCR-tesztelés hamis „Casedemic”-et okoz…az aktív fertőzés diagnosztizálására nem alkalmas PCR-teszt alkalmazásával hamis narratíva jött létre.”

December 11-én Németországban felrobbant a PCR-teszt átverés, és a Global Research kiadta „A koronavírus-botrány kitörése Merkel Németországában. Hamis pozitívumok és a Drosten PCR teszt ”.

A csalást megerősítették: a PCR nem észleli a SARS-CoV-2-t” a Green Med Info kiadta december 14-én, megerősítve a csalást.

A Global Research december 22-én újabb kiváló cikket tett közzé a PCR-teszt átverésről: „A COVID-19 RT-PCR teszt: Hogyan tévesszük meg az egész emberiséget. „Teszt használata a társadalom lezárására ”.

Itt van egy újabb remek cikk, amelyet a Natural Blaze adott ki december 24-én „A PCR megtévesztés” címmel. Javaslom az oktatási videó megtekintését.

Ez a rövid videó bemutatja, hogy a PCR-teszt miként képes „diagnosztizálni” Önt „pozitívként” akkor is, ha még csak nem is beteg: https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1310255209814335494&lang=hu&origin=https%3A%2F%2Fwww.phytomint.hu%2Ftudasfa%2Fkoronavirus-nem-letezik-a-corona-teszt-a-betegseg-nem-a-virus.html&siteScreenName=papysdvd&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

A 21. század WIRE elmagyarázza, hogy az eugenikusok miként hoztak létre egy Casedemic-et:

Kérjük, nézze meg: Minden félelmetes dolog, amit mondanak neked, a megbízhatatlan PCR-teszttől függ

Újabb igazságbombát adott ki december 9-én Dr. Carrie Madej:

És egy másik igazságbomba ?A Cambridge-i Egyetem több mint 9000 hallgatójának december 6-ig tartó héten tesztelt összes pozitív Covid-tesztje közül MINDEN EGYET EGY hamis pozitívnak találtak egy második teszt után. Ez nem sejtés, ez Cambridge saját adata. https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1336737724712312834&lang=hu&origin=https%3A%2F%2Fwww.phytomint.hu%2Ftudasfa%2Fkoronavirus-nem-letezik-a-corona-teszt-a-betegseg-nem-a-virus.html&siteScreenName=papysdvd&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

– Carrie Madej, DO (@DrMadej) 2020. december 9

A LifeSite News szerint a tudósok szerint a COVID- tesztek „haszontalanok” és „hibás tudományon” alapulnak.

Természetesen óriási cenzúra volt a nagy techcégek részéről, és elnyomták a másként gondolkodókat. Például Dr. Thomas Binder svájci kardiológust letartóztatták, mert nem értett egyet a Covid-19 lezárásával és a hibás PCR-teszt alkalmazásával! A jelentések szerint ezt mondta:

“A Corona-teszt a betegség, nem a vírus.”

Kérjük, ne felejtse el azt a pszichológiai hatást, amelyet a gyermek orrában az érzékeny vér / agy gátra gyakorolt invazív pálcikázás okoz. A pszichológiai traumák mellett az orrsérülések sorozatos kockázata is fennáll.

Végül pozitív üzenetet hagyok önöknek. Sucharit Bhakdi professzor azt mondta nekünk, hogy „Hagyja abba a pied piper követését”, és arra kéri az embereket, hogy adják fel a maszkokat és a társadalmi távolságtartást, és olvassák el a WHO saját elfogadott konszenzusát, miszerint a „Covid-19” nem fenyeget semmilyen veszéllyel.

Hozzászólás

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close