Porcépítő Kollagén II. Nyeregízület kopásra.

Nos legújabb szerzeményem a porcaim lassú építésére ez a termék.

Használom, napi 2×1 kapszulával. A 3×1-kellene úgy vélem, de így kezdtem el szedni most. Reggel, este 1 kapszula.

Ha még megadatna éljek pár évet, vélem a porcok is elkezdenének vissza épülni.

https://www.yiya.hu/kollagen-2-hyaluronsav-kondroitin-kapszula-tabletta.php

Idézet a linkből:

Idézet a fenti linkből:

A Kollagén fehérjék biztosítják a kötőszövet (inak, ínszalagok, ízületi porc és bőr) rugalmasságát és erősítik szerkezeti épségét. Az ízületi porcok 50-60%-át a II. típusú kollagén teszi ki, míg szervezetben a többi rugalmas kötést főleg az I. és III. típusú (az összes kollagén 90%-a) biztosítja. A porcok védelme kulcsfontosságú az ízületi funkció épsége szempontjából. A II. típusú kollagén peptidek (fehérje építő elemek) pótlása segít abban, hogy a porc kötőszövet megőrizze szerkezeti integritását és rugalmasságát.

A Hialuronsav (HA) hidratáló anyag, különleges képessége, hogy képes saját súlyánál 1000-szer nagyobb mennyiségű vizet magához vonzani és megkötni. Biztosítja ízületeink, bőrünk víztartalmát. A Hialuronsav ízületközi folyadékként a porcfelületek kenését biztosítja, létfontosságú a porckopás megakadályozásában. A külső környezeti behatások és az öregedés hatására a Hialuronsav tartalékok idővel drasztikusan lecsökkennek, ennek nem kívánt következményei lehetnek a ráncosodás és a porckopás.

Termékünk természetes arányaikban előforduló, kis molekulatömegű 2-es típusú kollagént, hialuronsavat, és kondroitin-szulfátot tartalmaz. Ez az egyedülálló profil elősegíti a porcszövet szintézisét, fokozza az ízületközi (szinoviális) folyadékot, ezáltal támogatja az ízületek épségét és mozgékonyságát.

A Kollagén II. és Hialuronsav komplex termékeink egymást hatékonyan kiegészítik, javasoljuk egyszerre használni őket az optimális hatás elérése érdekében.

Jó szívvel ajánlom sorstársaimnak.

Hozzászólás

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close